Pentru că avem multe de spus!

.

Casa de Cultură va fi luminată în roz


pnl cancer la san casa de culturaO acțiune cu tradiție în peste 70 de țări are loc pentru al 15-lea an și în România. Luni, de Ziua internațională de luptă împotriva cancerului la sân, o clădire simbol din Făgăraș va fi iluminată în roz.

Evenimentul, inițiat la Făgăraș de femeile liberale, are loc într-un moment în care tot mai multe femei mor din cauza cancerului mamar, pentru că ajung la medic prea târziu. Femeile liberale invită făgărășenii să se alăture demersului lor, iar luni, d ela ora 20.00, să fie alături de ele la Casa de Cultură.

„1 octombrie este ziua în care peste tot în lume clădirile sunt luminate în roz, pentru a duce cât mai departe mesajul ce întărește importanța sănătății oricărei femei. Cancerul nu are culoare politică! Împreună putem ajuta femeile în lupta împotriva cancerului de sân! Vino și tu la orele 20.00 în fața Casei de Cultură din Făgăraș pentru a le reaminti femeilor că, printr-un control medical făcut la timp, această cumplită maladie poate fi descoperită şi învinsă!“, au declarat reprezentantele Organizației Femeilor Liberale din Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.