Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Ce spun polițiștii despre cazul bărbatului bătut de primarul și viceprimarul comunei Hârseni


harseniBărbatul de 55 de ani bătut de către primarul și viceprimarul comunei Hârseni în urmă cu două seri este și acum internat la Spitalul din Făgăraș! Potrivit polițiștilor a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Ieri (n.r. joi, 16 august a.c.) a fost primită sesizarea privind agresiunea pe care ar fi suferit-o bărbatul din Hârseni. S-au deplasat colegii la Spitalul din Făgăraș unde acesta a fost transportat pentru îngrijiri medicale. A fost întocmit dosar penal, în lucru la Secția de Poliție Rurală Voila, pentru lovire sau alte violențe. Se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt“, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Fata bărbatului lovit la sărbătoarea satului Mărgineni de către primarul și viceprimarul comunei Hârseni, Grecu Iulia, reporter la Făgăraș TV, a transmis pe facebook un mesaj pentru agresorii tatălui ei:

Sunt o persoana care nu prea vorbește în public, dar câteodată îmi vine să urlu..îmi vine să-mi descarc inima pentru că simt că explodează, daca nu o fac. Pentru cei care au văzut știrea și s-au întrebat “Oare e tatăl Iuliei?”. Da, este. Recunosc, tatăl meu nu e perfect , departe de a fi, dar e cel mai bun pentru mine, prin simplul fapt că există! Sa “joci” un om în picioare doar pentru că POTI, eu asta nu o înțeleg SI nu o voi înțelege NICIODATĂ. Sunt rănită până in cele mai mici “incaperi” ale sufletului. Disperare, spaima, teama, tristetea pe care eu SI familia mea le-am trăit nu vor fi șterse din memorie SI din inimă NICIODATĂ. Inclusiv fetele mele de 4 SI 6 ani care au trăit socul vieții lor, să-și vadă bunicul bătut în ultimul hal! De ce, domnule Mihai Oltean? Sunteți un om căruia nu i-am făcut decât bine.

SI eu am copii, SI au fost victime ale unor accidente stupide, in care au fost implicate persoane adulte, dar pentru asta, nu am sărit să le iau la bătaie, mai ales că, din spusele medicilor, fiul d-voastră nu are decât o zgârietură de 1 mm, in urma “lovirii” pe care tatăl meu cu SIGURANȚĂ a făcut-o din GREȘEALĂ SI care se pare că a generat “corecția” . Cum puteți declara in fața oamenilor care au încredere în d-voastră, că doar l-ați împins SI i-ați atras atenția, când o parte din acei oameni chiar s-au opus sa nu-l “omorâți” cum ati țipat că o veți face. Chiar dl viceprimar susține că l-a șters de sânge, in declarația in care explică că, el nu a făcut nimic. Sânge de la o simpla împingere nu am auzit, in toate activitatea mea jurnalistică (SI credeți-ma că am văzut multe ).

Domnule viceprimar, Ovidiu Beleaua, minți cu nerușinare. Nu îți trebuie scoli “înalte” că sa îți dai seama. Eu cred că am fost singura persoana care te-a menționat vreodată intr-o știre, referitoare la activitatea frumoasa, pe care o faci cu copiii la dansuri, dar na, cum SI de aceasta data, binele se întoarce rău .. Ovidiu Beleaua poate ai SI tu tata , îți cer un singur lucru, fă un exercitiu SI imagineaza-ti-l pe tatăl tău bătut SI abandonat ca un câine , pe marginea unei văi? Eu vreau doar sa se facă dreptate, ATAT! Edili ai Primăriei Hârseni, ceea ce s-a întâmplat ,nu va face cinste, nici ca reprezentanți ai comunității din comuna Hârseni SI nici ca oameni adulți care ar trebui să aibă în PRIMUL RAND un respect față de oamenii mai in vârstă, nicidecum să-i calce în picioare.

Asta spune multe despre calitatea voastră ca oameni. Va doresc o zi bună tuturor. Dumnezeu va avea grijă de fiecare în parte SI fiecare va fi răsplătit sau pedepsit pentru ceea ce a făcut. Așteptăm ca legea sa “vorbească”. Le mulțumim mult tuturor celor care ne-au sprijinit în aceste momente SI stiu sigur că, ei sunt printre cei care citesc acest mesaj, oameni minunați care inca mai au în ei, ceea ce se cheamă SUFLET“, a scris aceasta pe facebook.

Iulia ne-a transmis că ulterior primarul comunei Hârseni a sunat-o și și-a cerut iertare pentru ceea ce a făcut, însă aceasta spune că autoritățile competente vor face dreptate.

Mircea Ilie a ajuns în spital după ce primarul și viceprimarul comunei Hârseni l-au bătut cu pumnii și picioarele, pentru că acesta i-ar fi lovit copilul ediului la Fiii satului Mărgineni, în urmă cu două seri.

„Știu sigur că tatăl meu nu a vrut să lovească pe nimeni, în niciun caz un copil. Am și eu două fete și niciodată nu le-a făcut niciun rău. Pur și simplu a fost o greșeală din partea tatălui meu, iar cei doi ar fi trebuit să înțeleagă acest lucru. După ce tatăl meu a reușit să scape de primar și s-a urcat în mașină, în fața porții l-a ajuns viceprimarul și l-a bătut din nou și l-a lăsat acolo, pe jos, într-o baltă de sânge. Există mulți martori care susțin acest lucru“, ne-a spus Iulia Grecu.

În prezent Mircea Ilie este internat la Spitalul din Făgăraș. „Tatăl meu este mai bine acum. Am fost și l-am vizitat la spital, a reușit să ne zâmbească. Nu știu cât va mai sta internat în spital, probabil cât va fi nevoie. El a fost dus la Brașov inițial, unde i s-a pus diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut închis și comoție cerebrală“, ne-a mai mărturisit jurnalista.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.