Centrul de vaccinare din Victoria este funcțional doar ,,mobil”. Cel mai probabil va fi deschis în martie


Centrul de vaccinare de la Victoria încă nu s-a deschis fizic în cadrul clinicii din localitate, dar echipe mobile merg pe teren pentru a vaccina persoanele din centre rezidențiale.

,,Nu știm cu exactitate când va fi decisă deschiderea centrului de la Victoria, după 25 februarie probabil vom afla, dar deocamdată noi vaccinăm persoanele din centrele rezidențiale care ne-au fost arondate. Avem patru astfel de centre la Făgăraș, unul la Șercaia, două la Rupea și unul la Victoria. Dozele pe care le-am primit noi sunt produse de Pfizer și Moderna. Din echipa de vaccinare fac parte 3 medici, 3 asistente și un registrator”, a explicat, pentru Salut Făgăraș, dr. Ioan Petru Rotaru, administratorul Clinicii Paltinul din orașul Victoria.

La ora actuală, în județul nostru sunt deschise 8 centre de vaccinare: 3 la Brașov și câte unul la Feldioara, Codlea, Săcele, Făgăraș și Zărnești. Dacă, spre exemplu, o persoană este interesată să se programeze în acest moment pentru vaccin, utilizând contul personal deschis pe platforma națională dedicată vaccinării, nu găsește niciun loc liber în cele 8 centre din județ. Toate cele 8 centre figurează cu locuri epuizate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.