Pentru că avem multe de spus!

.

Cine taie cu intenţie cauciucurile maşinilor din cartierul Negoiu?


Proprietarii de maşini din cartierul Negoiu se tem pentru autoturismele lor după ce indivizi necunoscuţi au tăiat cauciucurile unor maşini parcate în apropierea blocului nr. 5.cauciucuri taiate

,,Din fericire, maşinile familiei mele, două la număr, au scăpat. Dar vă daţi seama că ne aşteptăm să ni se întâmple şi nouă în vreo noapte. Totul a început joia trecută, când la prima oră a dimineţii vecinii mei şi-au găsit cauciucurile tăiate cu un obiect ce pare a fi briceag. Au fost 4- -5 maşini vandalizate. La fiecare i s-a tăiat câte un singur cauciuc. Până ieri seară nu s-a mai întâmplat nimic. Dimineaţa un alt vecin s-a trezit cu un cauciuc tăiat. Ne gândim că sunt nişte puşti teribilişti, pentru că nu par a avea vreo preferinţă pentru vreun anumit proprietar sau vreo anumită marcă auto. Până acum au tăiat anvelopele atât la un microbuz, cât şi la maşini mici. Nu ştiu dacă proprietarii s-au adresat sau nu poliţiei“, a declarat o făgărăşeancă ce locuişte în cartierul Negoiu.

Aceasta a mai spus că are în intenţie să se adreseze Poliţiei Locale pentru intensificarea patrulelor pe timpul nopţii în cartierul Negoiu.

Oamenii din Negoiu au luat frica vandalizărilor după ce, spun ei, au aflat că zilele trecute un alt cartier a căzut pradă rău-făcătorilor. În zona 13 Decembrie mai multe maşini parcate au fost zgâriate intenţionat. Proprietarii lor s-au adresat poliţiei. Dacă făptaşţii vor fi identificaţi, vor fi cercetaţi pentru infracţiunea de distrugere. Aceeaşi infracţiune s-a săvârşit şi în cazul maşinilor din cartierul Negoiu.
One thought on “Cine taie cu intenţie cauciucurile maşinilor din cartierul Negoiu?

  1. mihai

    vreti sa adresati politiei locale aceasta este ca si innexistenta dar au salarii de 6500 lei si daca spui ceva tot tu risti sa fi amendat .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.