Pentru că avem multe de spus!

.

Clubul Copiilor din Victoria – marele câștigător al Festivalului Național de teatru BONA FORTUNA!


bona fortuna1Cel mai important eveniment cultural artistic din județul Brașov și-a desemnat câștigătorii în acest sfârșit de săptămână! Cei mai talentați copii ai Festivalului Național de Teatru BONA FORTUNA sunt cei ai Clubului Copiilor din Victoria! Aceștia au reușit să impresioneze juriul cu spectacolul Pisica Verde, un spectacol despre adolescenți cu adolescenți, O piesă de teatru în care s-a pus accentul pe drama adolescentului în societatea contemporană.

De asemenea, tinerii de la Clubul Copiilor din Victoria s-au impus și la categoria cea mai bună actriță. Astfel, premiul III – cea mai bună actriță – Andreea Cojocaru, rolul Bianca din Pisica Verde – de la Clubul Copiilor din Victoria!

Și Clubul Copiilor din Făgăraș se poate mândri cu tineri actori talentați. Locul I la secțiunea cel mai bun actor – Octavian Szalad, pentru rolul Dresorul din spectacolul Dresorul de Fantome. Iar locul al II-lea la secțiunea cel mai bun actor – Ciprian Negrilă, pentru rolul Paznicul din Dresorul de Fantome.

bona fortuna2În cadrul Festivalului Național de Teatru BONA FORTUNA au fost trei secțiuni: primar, gimnaziu și liceu.

La secțiunea primar – clasele I –IV – câștigător a fost Clubul Copiilor Sighișoara.

La secțiunea gimnaziu – clasele V-VIII – câștigător a fost Palatul Copiilor Cluj-Napoca.

La secțiunea liceu, acolo unde bătălia a fost și cea mai mare și, de asemenea, acolo unde au fost și cel mai mulți participanți: Locul al III-lea – Palatul Copiilor Craiova, locul al II-lea – Palatul Copiilor Arad, Mențiune – Clubul Copiilor Făgăraș.

bona fortuna3Spectacolul Pisica Verde a fost construit în două luni de zile cu copiii de la Clubul Copiilor din Victoria. Am încercat să redau cît mai fidel dramele prin care trec adolescenții în ziua de astăzi. De asemenea, spectacolul se adresează tuturor categoriilor sociale, reprezentând o realitate a zilelor noastre. Mulțumim sponsorului principal PUROLITE VICTORIA, Consiliului Local Victoria și directoarei Camelia Bertea, care a făcut tot posibilul ca acest eveniment să aibă loc“, ne-a declarat Vladimir Vărzaru, profesor de teatru la Clubul Copiilor Victoria, organizator al festivalului.

Din juriu au făcut parte Dan Victor Biriș – critic de teatru și președintele juriului, actrița Violeta Bocancea – profesor Arta Actorului, Cristian Vieru – profesor limba română și Nicoleta Știucă – profesor limba română.

Spectacolul câștigător – Pisica Verde – va fi reluat la cererea publicului.
One thought on “Clubul Copiilor din Victoria – marele câștigător al Festivalului Național de teatru BONA FORTUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.