Pentru că avem multe de spus!

.

A dispărut de acasă! Ați văzut-o?


disparuta brasovUPDATE, ora 19.20: În urmă cu câteva minute polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din Brașov au găsit minora dispărută. Aceasta era în proximitatea unui centru comercial din Brașov. Fata va fi predată aparținătorilor în cel mai scurt timp.

Știrea inițială, ora 18.00: Polițiștii din cadrul IPJ Brașov desfășoară activitati de depistare a unei minore în vârstă de 12 ani din municipiul Brașov. Tânăra a plecat de la domiciliu în data de 10 mai, în jurul orelor 17,00 și nu a mai revenit.

La momentul dispariției, aceasta purta pantaloni de trening de culoare gri, bluză din material textil de culoare gri, teniși de culoare gri cu sclipici. Semnalmente: înălțime aprox 1,50, greutate 40 kg, constituție astenică, ten măsliniu, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, lung, prins în coadă. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.