Pentru că avem multe de spus!

.

Conferință MAMA, concept al Asociației Happy Moms – 30 martie, la Casa de Cultură


 

happy momsPe 30 martie, de la ora 18.00, AVE va organiza evenimentul MAMA, un concept al Asociației Happy Moms. Evenimentul este present annual în patru orașe din România. Femei cunoscute la nivel local și național vin să împărtășească propria viziune, experiență și să ne inspire în găsirea echilibrului.
Mamă, soție, prietenă, femeie de carieră. Eu. Mai este timp şi pentru mine? Cum jonglez cu rolurile mele? Care este cel mai important şi de ce? Sau poate nu există roluri. Aceasta este tema principală pe care o vom aborda la prima ediție a evenimentului MAMA de la Casa de Cultură. Avem invitate cu totul speciale, femei, mame, care ne inspiră, care reușesc să îmbine cu success familia și cariera. Bineînțeles, un scop al acestei întâlniri îl reprezintă și susținerea unui proiect din cadrul concursului Bikeathon. Este vorba despre Cutiuța Călătoare. Astfel, contribuția pentru participarea la eveniment este 40 lei (cu reduceri de până la 20 de lei) ) în scopul strângerii de fonduri“, ne-a spus Marciana Streza, AVE Făgăraș.

Biletele se pot achiziționa de la sediile:
– AVE/ str. Doamna Stanca, 18 / 0784134334
– FIVE TOURS AND EVENTS/ str. Vasile Alecsandri, nr. 17/ 0771050585

Cutiuța călătoare – Dar din Dar se face Rai! Cutiuța călătoare este un proiect prin care ne dorim să dăruim mici bucurii copiilor cu neajunsuri din satele Țării Făgărașului, de ziua lor de naștere, de Paști, de Crăciun. Mulți copii poate nici nu știu ce înseamnă Zi de Naștere, nu au primit un tort sau un cadou frumos împachetat de ziua lor sau de Crăciun, iar părinții lor sunt prinși de grija zilei de mâine, cu necazuri și multe lacrimi. De Crăciun 2017 dragostea noastră a tuturor s-a concretizat în multe dovezi de iubire și cadouri, aducând bucurie și speranță în sufletele copiilor. Pentru ei, pentru bucuria lor și sufletele lor curate vă îndemnam să dăruim puțin din puținul nostru și să fim mai buni…nu doar de Crăciun. Cutiuța călătoare este o cutiuță plină cu daruri, cu dragostea noastră; ea călătorește în timp și spațiu , din inimile noastre în inimile lor, ale copiilor; din orașe îndepărtate în sate uitate; din brațe de oameni care vor să dăruiască spre brațe de copii ce nu au știut prea des să primească. Proiecte in derulare: 1. Cutiuta Calatoare de ziua de nastere 2. Cutiuta Calatoare de Pasti si de Craciun 3. Ghiozdanelul Calator – proiect inscris la Bikeathon 4. Atelierul micilor iconari din Soars“ – Ana Borca și Anca Bațiu, inițiatoare proiect Cutiuța Călătoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *