CORONAVIRUS: Peste 200 de persoane monitorizate la domiciliu în județul Brașov


204 de persoane sunt auto izolate și monitorizate la domiciliu în județul Brașov, potrivit ultinelor informații de la DSP Brașov.

De asemenea, DSP Brașov recomandă operatorilor de turism si alimentatie publica asigurarea conditiilor de igiena necesare pentru prevenirea imbolnavirilor, potrivit specificului unitatii, prin respectarea planurilor de curatenie si dezinfectie a spatiilor; achizitionarea de materiale necesare pentru intretinerea si dezinfectia suprafetelor in cantitati suficiente; utilizarea produselor dezinfectante se va face in conformitate cu recomandarile producatorului, cu respectarea concentratiei si a timpilor de actiune; intensificarea ritmului de ventilare naturala si artificiala a incaperilor.
Mai mult, nu se va permite accesul unui numar de persoane mai mare decat capacitatea proiectata a unitatilor de orice tip. Prelucrarea personalului de intretinere a curateniei prezentele recomandari.

La ora 14.30, conform monitorizării epidemiologice coronavirus la nivelul județului Brașov nicio persoană nu a fost confirmată cu coronavirus,  nicio persoană nu este în carantină și 204 de  persoane sunt auto izolate și monitorizate la domiciliu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.