Atlassib nu mai îmbarcă pasageri din zonele afectate din Italia. La fiecare cursă şoferii vor purta măşti pe faţă


Compania de transport Atlassib&Atlantic Travels International a anunţat că nu mai îmbarcă pasageri din zonele afectate cu coronavirus din Italia.

Această restricţie auto-impusă va dura două săptămâni, cu începere de la 1 martie.

„În contextul evoluției epidemiei de coronavirus, ne menținem poziția de a garanta, pe cât posibil, siguranța pasagerilor noștri. Astfel, la indicațiile instituțiilor abilitate, am decis, în ce privește cursele spre România, ca începând cu 1 martie 2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) și Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera ÎMBARCĂRI din zonele Lombardia și Veneto, acestea fiind evitate complet. Pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare”, anunță reprezentanții Atlassib&Atlantic Travels International pe pagina de Facebook.

Celelalte curse operate de către agenţie pe teritoriul Italiei se vor desfășura normal.

De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremona, Verona, Vicenza Padova și Rovigo se vor desfășura normal, până la noi indicații ale autorităților.

Agenţia a anunţat că înainte de fiecare cursă autocarele sunt curățate și dezinfectate cu soluții speciale, iar șoferii vor purta mască de protecție, care va fi schimbată la fiecare 3 ore. De asemenea, fiecare șofer are obligația realizării igienei adecvate a mâinilor, prin dezinfectarea cu soluții pe bază de alcool, cât mai frecvent posibil.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.