Pentru că avem multe de spus!

.

De 1 iunie, copiii intră gratis la Laguna Albastră


Dacă nu v-aţi făcut deja planuri pentru sâmbătă când se sărbătoreşte Ziua Copilului, să ştiţi că o soluţie relaxantă de a petrece 1 iunie împreună cu cei mici este chiar la Făgăraş!

Ştrandul Laguna Albastră îşi păstrează obiceiul an de an când vine vorba de copii. ,,Şi anul acesta vom avea intrare liberă la ştrand pentru copiii în vârstă de până la 14 ani. De fapt, la 1 iunie se deschide oficial ştrandul în acest an”, a declarat proprietarul Ovidiu Popa.

Ovidiu Popa

Ovidiu Popa

Şi Casa de Cultură Făgăraş a pregătit un program pentru cei mai mici dintre locuitorii municipiului. Acesta începe la ora 09.00, la Cetate, cu concursul de alergare ,,Campion pentru sănătate” aflat în acest an la ediţia cu nr. 6. Apoi copiii sunt aşteptaţi la parcul de distracţii ce va fi amenajat pe platoul din faţa Casei de Cultură. De la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură se va desfăşura piesa de teatru ,,Pisicile aristocrate”, unde intrarea este liberă.  De la ora 15.00 la ora 20.00 sunt programate tot felul de ateliere de creaţie în faţa Casei de Cultură, iar la ora 20.00 va fi un cinema în aer liber, unde va rula filmul ,,Spiderman”.

1-iunieLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.