Pentru că avem multe de spus!

.

Spitalul Făgăraşului vrea să devină spital de urgenţă până la sfârşitul anului


Preşedinta Consiliului de Administraţie al Spitalului ,,Dr. Aurel Tulbure”, Mariana Câju, a cerut joi seara, 30 mai, Consiliului Local să aprobe câteva modificări ale organigramei, care sunt necesare pentru ca unitatea spitalicească din Făgăraş să devină spital de urgenţă.Mariana Câju

,,Am propus consilierilor modificarea organigramei şi a statului de funcţii. Avem posturi noi, dar şi posturi vechi modificate. În perioada următoare, fiind în plin proces de clasificare a spitalului în spital de urgență, avem nevoie de alți angajați în Centrul de Primiri Urgențe. Pentru a obţine clasificarea de spital de urgenţă aşteptăm ca şi al patrulea medic urgentist să termine cursul în luna august și sperăm ca până la sfârșitul anului să obținem această clasificare de la Ministerul Sănătății. După aceea, Centrul de Primiri Urgenţe se va numi Unitatea de Primiri Urgenţe. Mai sunt necesare și anumite linii de gardă, de aceea am mai făcut și alte modificări cum ar fi la laboratorul de analize, unde, atunci când vom deveni fi spital de urgență, linia de gardă de aici va fi obligatorie. De asemenea, dezvoltăm şi două puncte de recoltare”, a declarat Mariana Câju, președinta Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Făgăraș (foto).

Se aşteaptă ca în viitorul apropiat medici noi să vină la Cardiologie şi la laboratorul de analize. Câju intenţionează să mai caute medici şi pentru secţia de Terapie Intensivă, pentru Urgenţe.

festival sambata 2Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.