Pentru că avem multe de spus!

.

Dețineau lemne fără documente legale de proveniență


autoutilitara-lemneLa data de 13 martie a.c., lucrători din cadrul Postului de Poliție Șinca Nouă, au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 22 ani, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de  4,5 metri steri  lemn foc, specia mesteacăn și fag.

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență a materialului lemnos, fapt pentru care a fost sancţionat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep, iar cantitatea de lemne a fost confiscată și predată în custodia reprezentantului Ocolului Silvic Pădurile Șincii.

La data de 13 martie a.c., în jurul orelor 11.00, lucrătorii Postului de Poliție Mândra, au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 59 ani care deținea în grădina unui imobil situat în com. Mândra, cantitatea de 11,00 m3 lemn de foc esență moale (salcie), fără a avea documente legale de proveniență.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic Pădurile Făgărașului, iar  făptuitorul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep., cu amendă în valoare totală de 3.000 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.