Pentru că avem multe de spus!

.

Diana Gribincea, din nou la conducerea Casei Municipale de Cultură


diana gribinceaDe astăzi, 2 martie, Diana Gribincea se întoarce la conducerea Casei Municipale de Cultură. Lui Bogdan Ungureanu, cel care a avut interimatul, i s-a încheiat perioada de interimat.

În luna noiembrie 2017 am depus o plângere prealabilă, iar avocatul meu de la Cluj-Napoca  a depus plângerea la Consiliul Local Făgăraș. Aici s-au specificat toate ilegalitățile făcute. Avocatul a cerut anularea tuturor hârtiilor pe care aleșii le-au făcut până în noiembrie. Consilierii locali au luat la cunoștință, iar la sfârșitul lunii decembrie au votat anularea tututor demersurilor și au acceptat și noua comisie. Comisia a fost compusă din Valentin Delcă, directorul Direcției Județene de Cultură Sibiu, Elena Băjenaru, manager Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat“. Iar din partea CL, aleșii au votat-o pe Marilena Șuteu în comisie. În 12 ianuarie 2018 mi-am depus din nou proiectul, așa cum era scris în regulament. Am depus același proiect ca și data trecută, când nu am fost acceptată. Iar în 12 februarie m-am prezentat și la interviu. Iar până în 28 februarie am avut timp să depun și contestație. Nu am făcut acest lucru, pentru că am avut 9,95 media. Iar pe 2 martie s-a deschis noul meu contract. Are valabilitate de 5 ani“, ne-a spus Diana Gribincea.

Aceasta mărturisește că are planuri mari și în acest an la Casa de Cultură.

Am planuri mari și foarte mari, acum că am revenit la conducerea Casei de Cultură. Depun multe proiecte și în acest an, sper că se vor concretiza. Încă nu pot spune despre ce este vorba“, ne-a mărturisit Diana Gribincea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *