Pentru că avem multe de spus!

.

Din cauza unei defecțiuni la rețeaua de apă, pe mai multe străzi s-a întrerupt furnizarea serviciului de alimentare cu apă


apaApa Canal Sibiu S.A. – Sucursala Exploatare Fagaras anunta ca din cauza unei defectiuni aparute in mod spontan la reteaua de apa s-a intrerupt furnizarea serviciului de alimentare cu apa pe strazile T. Pertia, Livezii si Aleea Livezii. Defectiunea va fi remediata cu celeritate.
Serviciul de furnizare a apei potabile va fi reluat in cursul zilei de astazi, imediat ce defectiunea va fi remediata.

De asemenea din cauza unei defectiuni aparute in mod spontan la reteaua de apa s-a intrerupt furnizarea serviciului de alimentare cu apa pe str.Negoiu – zona cu blocuri. Defectiunea va fi remediata cu celeritate.
Serviciul de furnizare a apei potabile va fi reluat in cursul zilei de astazi, imediat ce defectiunea va fi remediata.

„Ne cerem scuze consumatorilor de pe strazile T.Pertea, Livezii, Aleea Livezii și si facem demersurile pentru reluarea furnizarii in cel mai scurt termen“, se arată în comunicatul de presă remis redacției Salut Făgăraș.

Informatii suplimentare la Dispeceratul Apa Canal–Sucursala Fagaras, telefon 0268 214281 si 0728 994500.
One thought on “Din cauza unei defecțiuni la rețeaua de apă, pe mai multe străzi s-a întrerupt furnizarea serviciului de alimentare cu apă

  1. constantin ionescu

    Ce mari defectiuni au aparut,doar acum cativa ani au fost schimbate conductele,cu paiele de plastic,de marea firma Consal!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.