Pentru că avem multe de spus!

.

Făgăraș will rock you! Mihai Mărgineanu, The Rock și Icar la Rezistenta Făgăraș Bike Fest


rezistenta bikeÎn perioada 26-28 iulie 2019 va avea loc prima ediție a festivalului Rezistenta Făgăraș Bike Fest.

Evenimentul va avea loc pe platoul de deasupra Făgărașului (dealul Galațiului) la aproximativ 1 km de Mănăstirea Făget. Sunt așteptați sute de motocicliști din țară, dar și din străinătate, însă festivalul nu este dedicat doar motocicliștilor, astfel că accesul este permis publicului larg. La Rezistența Făgăraș rock-ul va fi la înălțime prin vocea trupelor Icar, Ryot Munk, Familia Jeff, Underwaves.

Seara de vineri se va încheia cu un concert incendiar susținut de trupa The ROCK, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa, iar sâmbătă seara, direct din Las Fierbinți, vine Mihai Mărgineanu cu un show din care nu vor lipsi Jana, Zarita. Vom învață împreună și care e treaba cu “Aviația”.

Totodată, după miezul nopții în cortul amplasat în fata scenei vor porni petrecerile de noapte cu DJ Set, până spre dimineață.  Accesul la festival se va face pe bază de brățară, care se va procura de la intrare și va costa 35 de lei, cu valabilitate ambele zile de festival.

Organizatorii vor pune la dispoziție pentru făgărășeni gratuit un autobuz cu plecare de la Baia Comunală, care va circula în ambele zile după un grafic care va fi comunicat ulterior. În zona festivalului vor fi mâncăruri tradiționale, băuturi, zone de relaxare, toalete, dușuri, iar camparea și parcarea sunt păzite și gratuite.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.