Pentru că avem multe de spus!

.

Doi sportivi vor reprezenta Făgărașul la o competiție sportivă în Cehia


sportivi spartanDoi tineri sportivi făgărășeni, Dragoș Bujoreanu și Ionuț Foca, vor reprezenta Făgărașul la una din cele mai grele competiții sportive din lume, SPARTAN RACE! Evenimentul va avea loc în perioada 22-23 septembrie în Lipno nad Vltavou, din Cehia.

În acest sens consilierii locali au aprobat o asociere între Municipiul Făgăraș și Clubul Sportiv Țara Făgărașului, în vederea susținerii financiare a sprotivilor făgărășeni cu suma de 9.715 lei.

Prima dată am participat la competiția Spartan Race la Brașov, a fost organizată la începutul lunii august pentru prima dată în România. Ne-am prezentat onorabil și putem spune că am fost printre puținii sportivi înscriși din țară. Au fost peste 2.000 de sportivi înscriși, iar la cursa la care ne-am înscris noi, cursa Sprint, unde s-au înscris 900 de participanți, noi am terminat printre primii 200. Am avut de trecut obstacole, am urcat până la cabana Postăvaru, am coborât apoi aproximativ 3 km prin râu cu pietre, am aruncat cu sulița, am mers pe bară, ne-am cățărat pe funie, ne-am tocit degetele. În septembrie va avea loc următoarea competiție în Cehia și suntem siguri că ne vom clasa pe un loc mult mai bun. Ne antrenăm temeinic pentru acest concurs“, au spus sportivii aleșilor locali.

De asemenea, consilierii au mai aprobat asocierea municipiului Făgăraș cu Asociația Română de Skandenberg Braț de Fier, în vederea susținerii financiare a sportivului făgărășean Ioan Cristian Pușcașu, pentru a participa la Campionatul Mondial de Skandenberg, care va avea loc în perioada 12-21 octombrie în Turcia. Pentru acest lucru s-au alocat de la bugetul local suma de 7.000 de lei.

(ALINA ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *