Pentru că avem multe de spus!

.

Drumul spre Șona este în continuare blocat!


oltul mare2Chiar dacă Oltul a mai scăzut, drumul spre Șona este în continuare blocat! Oricine se încumetă se treacă o face pe cont propriu. Așa ne spune și agentul de la Poliția Poliția, care se află la fața locului.

oltul mare3Le spunem oamenilor să nu treacă cu mașinile pe aici. Este riscant! Zilele trecute am fost nevoiți să soatem două mașini, erau blocate. Aici Oltul nu este așa mare, dar mai încolo, pe drum, are și o jumătate de metru“, ne spun cei de la Poliția Locală.

Și oamenii din cartierul Galați se tem să nu le intre din nou Oltul în gospodării.

oltul mare1Mi-am cumpărat zilele trecute mobilă nouă de bucătărie. Nu știu ce să fac aucm cu ea. În primăvară mi-a intret Oltul în curte aproape o jumătate de metru. Ciudat, însă, în casă nu mi-a intrat. Acum este umezeală în camere. Și am înțeles că zilele viitoare vin din nou ploile. Trebuie ă ne protejăm acum de apele mari“, ne-a spus Andrei, unul din localnicii din cartierul Galați.

oltul mareDrumul spre Șona a fost blocat de Primăria Făgăraș încă de duminică seara. Măsura a fost luată întrucât râul Olt, ieșit din matcă a inundat porțiuni din acest drum. Pe alocuri, apa de pe drum are o adâncime de peste 40 de cm. Ca urmare, încă de duminică angajații Primăriei Făgăraș au luat măsuri de protecție și au înconjurat cele câteva case din vecinătatea Oltului cu saci cu nisip.

Meteorologii anunță ploi în următoarele zile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.