Echipa antrenată de profesorul Bogdan Dragoș, neînvinsă după cinci etape


Sâmbătă, 16 octombrie, a avut loc o nouă etapă a Campionatului Județean la juniori, Under 15. CSM Făgăraș a evoluat pe propriul teren, primind vizita formatiei Weidenbach.
La finalul unui joc dominat de la un capăt la celălalt de tinerii fotbaliști făgărășeni, CSM Făgăraș s-a impus cu scorul de 9-0, după ce, la pauză, scorul era 4-0. Este a patra victorie consecutivă pentru echipa antrenată de profesorul Bogdan Dragoș. Astfel, după cinci runde, echipa de Under 15 a Clubului Sportiv Municipal este neînvinsă, având patru victorii li un rezultat de egalitate, obținut în deplasarea de la Coltea Brașov.
De asemenea, atacantul făgărășenilor, David Dobrea, este golgheterul competiției până în acest moment, reușind să însscrie 17 goluri. În cele cinci etape, CSM Făgăraș a reușit să înscrie 35 de goluri, primind doar două.
,,Mă bucur că am început bine acest campionat. Este primul an când evoluăm 11 la 11, iar pentru copii este dificil, mai ales că noi suntem cu un an mai mici decât limita maximă de vârstă. Vor urma două meciuri extrem de dificile în compania singurelor formații care nu au pierdut nici un punct până în acest moment. Etapa viitoare vom juca în deplasare la Steagu Renaște Brasov, echipă la care evoluează doi jucători făgărășeni, Nicolas Codâia și Deian Șofariu. Ne pregătim zi de zi pentru a putea progresa și pentru a ne putea atinge obiectivele pe termen mediu și lung. Avem în echipă sportivi foarte talentați care, dacă vor avea continuitate în pregătire, dacă vor fi serioși și vor munci la fel ca și până acum, vor putea face performanță”, a declarat antrenorul echipei de Under 15 a Clubului Sportiv Municipal, Bogdan Dragoș.
Lotul echipei: Stama Mateo, Pop Patrik, Bruda Luca, Croitoru David, Olea Sergio, Burchea Adrian, Ludu Matei, Husea Nikolas, Popa Patric, Bujor Luca, Muntean Rareș, Dobrea David, Moldovan Darius, Irofti David, Petroșanu David, Sucaciu Luca, Maniu Ștefan, Maniu Alexandru, Gavrilă Alexandru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.