Pentru că avem multe de spus!

.

Ediția a II-a a „Cupei Unirii“ – un succes!


cupa uniriiÎn perioada 26-27 ianuarie 2019 a avut loc cea de a II-a ediție a Cupei Unirii Făgăraș, competiție destinată fotbalului juvenil. Sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“ a găzduit la această ediție un număr de aproximativ 200 de copii din Brașov, Sibiu și Făgăraș.

Evenimentul a fost structurat În două părți: prima zi – sâmbătă, a fost destinată copiilor născuți în anul 2009, iar cea de a doua zi a fost destinată copiilor născuți în anul 2007. Cluburi precum Corona Brașov, Kids Tâmpa Brașov, LSS Voința Săliște Sibiu, Olimpic Zărnești, Steagul Roșu Brașov au luat parte, alături de cluburile făgărășene – ACS Oltul Făgăraș și ACS NNN Făgăraș la această ediție specială.

Spunem că a fost o ediție specială deoarece nu au existat clasamente, totul a fost organizat doar pentru plăcerea și dragostea pentru fotbal a celor mici.

Sunt tare bucuros că am reușit să organizăm această a II-a ediție a Cupei Unirii, o ediție specială, în care am dorit, și spun eu am și reușit, să-i vedem pe micuții fotbaliști jucând fotbal cu zâmbetul pe buze, fără stresul clasamentelor. Fiecare dintre cei aproximativ 200 de copii prezenți au fost recompensați pentru efortul și munca depusă, astfel toți au fost cu adevărat ÎNVINGĂTORI! Vreau să mulțumesc antrenorilor, pentru că au acceptat invitația noastră, vreau să mulțumesc părinților prezenți în cele două zile ale competiției și să-i felicit pentru faptul că sunt alături de cei mici și îi susțin necondiționat de fiecare dată când aceștia evoluează pe teren. Mulțumim de asemenea celor două doamne asistente medical pentru sprijinul ofertit. Nu în ultimul rând un mare MULȚUMESC d-nei director Racu Maria pentru găzduirea noastră, sprijin fără de care nu se putea organiza acest eveniment“, ne-a declarat George Greavu, organizatorul evenimentului sportiv.

Începutul de an a adus și un parteneriat între cele două cluburi făgărășene, ACS Oltul Făgăraș și ACS NNN Făgăraș. „Am avut mai multe discuții la nivelul conducerii celor două Asociații și am hotărât să demarăm un proiect împreună, proiect prin care ne propunem să le oferim cele mai bune condiții de pregătire micuților sportivi și totodată să le oferim posibilitatea de a crește sănătos și, de ce nu, de a face pasul către fotbalul de performanță. Urmează o perioadă în care o să se facă investiții în infrastructura sportivă necesară acestui proiect, iar sportivii celor două cluburi vor merge împreună la competițiile ce vor fi organizate în acest an. Vom încerca să construim un grup unit și valoros pe fiecare categorie de vârstă, astfel ca într-un final să dezvoltăm un proiect puternic la Făgăraș“, a mai declarat a declarat George Greavu, organizatorul copetiției și președintele ACS Oltul Făgăraș.

cupa unirii1

cupa unirii2

cupa unirii3

cupa unirii4

cupa unirii5
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.