Eveniment caritabil la Casa de Cultură. Șezătoare cu porțile deschise


  • Cu toate că dăruim și în alte momente ale anului, aceasta este perioada celor mai multe și mai vizibile evenimente caritabile din an. Și asta pentru că de sărbători, tindem să ne amintim de lucrurile care contează cu adevărat în viața fiecărui om.

Și ce contează mai mult pentru un om decât copilul său. Să fie sănătos și mereu vesel, fără griji. Tocmai din acest motiv doamnele din Grupul de Șezători din Țara Făgărașului doresc ca acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, să fie mai aproape de mai mulți copilași din Țara Făgărașului. Copii speciali, micuți care fac parte din Familia Hospice Casa Speranței Făgăraș și beneficiari ai proiectului “Hrană pentru trup, suflet și minte”.

Însă doamnele din Grupul Șezători din Țara Făgărașului au nevoie și de ajutorul făgărășenilor. Așa că joi, 28 noiembrie, de la ora 17.00, sunteți așteptați în holul Casei de Cultură, să participați la un eveniment deosebit, menit să ajute cei 60 de copilași din Țara Făgărașului. O Șezătoare cu porțile deschise, în compania doamnelor din Grup, care dăruiesc din priceperea și cunoștințele lor în ale cusutului, croșetatului și gătitului pentru copiii din proiectul Cutiuței călătoare de Crăciun. Veți găsi plăcinte și gogoși, lucruri făcute de mână, numai bune de dăruit celor dragi, precum și ateliere pentru cei mici, care vor putea să-și coasă primul semn de carte. Iar toate fondurile strânse vor fi folosite pentru cadouri pentru cei 60 de copilași.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.