Pentru că avem multe de spus!

.

Ofertă de sărbători pentru membrii CAR Pensionari


Pentru lunile noiembrie și decembrie reprezentanții CAR Pensionari Făgăraș au venit în întâmpinarea membrilor cu o ofertă generoasă de sărbători. Astfel, pentru cei care doresc să se împrumute în aceste ultime două luni ale anului, trebuie să știe că dobânda la împrumuturile efectuate în această perioadă este de 8%/an.

La sfârșitul lunii octombrie am făcut o analiză în cadrul Consiliului de Administrație al CAR și, din analiza economică pe care am făcut-o, am constatat că 2019 a fost un an bun. Așa că am considerat ca pentru sărbătorile de iarnă ale membrilor CAR putem face o reducere a dobânzii de la 10%, cât avem noi la împrumuturi, al 8%. În acest sens, așteptăm membri doritori să se prezinte la sediul nostru în lunile noiembrie și decembrie. Nu uitați, în decembrie aplicăm această reducere până în 20 ale lunii, chiar înainte de Crăciun”, ne-a declarat Alin Claudiu Ciambur, CAR Pensionari Făgăraș.

Până în acest moment CAR Pensionari Făgăraș numără aproximativ 11.470 de membri. Iar procentual, aproximativ 30% din totalul membrilor CAR Pensionari Făgăraș se împrumută, anual, la instituția din Făgăraș.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.