Pentru că avem multe de spus!

.

EXCLUSIV|Pentru prima dată în istoria municipiului, un arbitru făgărășean este în lotul primului eșalon din fotbalul românesc!


arbitriComisia Municipală de Fotbal Făgăraș are, în ultima perioadă, rezultate deosebite! Pentru prima dată în istoria municipiului, un arbitru făgărășean este în lotul primului eșalon din fotbalul românesc! Cu alte cuvinte, este arbitru de Liga 1! Este vorba despre făgărășeanul Marian Barbu. Coroborat cu faptul că Bogdan Dragoș și Constantin Cantemir sunt arbitri în Liga a II-a, Gabriel Boncz în Liga a III-a, Mihai Borțan se află în Programul Cavalerii Viitorului de la Federația Română de Fotbal – Tinere Talente și Cosmin Toca – arbitru în Lotul de Juniori republicani.

De asemenea, tot de astăzi, numărul observatorilor FRF din Făgăraș a crescut. În urma examenului care a avut loc la Federație, Ciprian Mardan a promovat, alături de Alexandru Gherghe, în lotul de observatori oficiali ai Federației Române de Fotbal.

Cu alte cuvinte, numărul de oficiali este unul foarte mare pentru un oraș precum Făgărașul. Astfel, municipiul se poate lăuda cu un arbitru la Liga I, doi arbitri la Liga a IIa, unul la Liga a III-a, unul la Programul Tinere Talente și un altul la Juniori Republicani. De asemenea, Făgărașul are și doi observatori oficiali în cadrul Federației Române de Fotbal, la cel mai înalt nivel pe care îl poate oferi Federația!
2 thoughts on “EXCLUSIV|Pentru prima dată în istoria municipiului, un arbitru făgărășean este în lotul primului eșalon din fotbalul românesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.