Făgărăşeanul Daniel Ignat, solistul trupei The ROCK, va prezenta Rezistenta Făgăraș Bike Fest


În perioada 26-28 iulie, pe platoul de deasupra Făgăraşului va avea loc prima ediție a festivalului Rezistenta Făgăraș Bike Fest.

Evenimentul va fi prezentat de Daniel Ignat, cunoscut ca fiind vocea celei mai bune trupe tribut AC/DC din EUROPA, The ROCK, formație care va și concerta în prima seară de festival.

bike fest afis

Iată ce a declarat Daniel Ignat, care face parte și din echipa de organizare a festivalului:

Sunt foarte bucuros că voi cânta din nou acasă și că împreună cu câțiva prieteni am reușit sa încropim acest eveniment care pune Făgărașul pe harta festivalurilor moto și nu numai. Avem încredere că vom putea sa îl organizăm ana de an, astfel încât zona noastră să fie mai vizibilă pentru turiștii de festival atât din ţară cât și din străinătate, pentru ca Ţara Fagarasului are foarte multe de oferit. În ceea ce privește line-up-ul de la scena, încercăm sa promovam atât trupe locale cum ar fi Icar sau Chasing Fireflies dar și trupe la început de drum, dar foarte bune, din zona rock cum sunt Underwaves, Familia Jeff sau Riot Monk. Ca și capete de afiș vor fi The ROCK în prima seara și Mihai Mărgineanu în seara de sâmbătă. Și pentru ca numele festivalului este strâns legat de istoria zbuciumata a locului și anume rezistenta anticomunista din Muntii Fagarasului, istorie pe care nu vrem sa o dam uitării, vineri după concerte, va fi proiectat filmul “Portretul luptatorului la tinerete”. Una peste alta, va invit și va aștept la un festival!”

daniel ignatAccesul la Rezistenta Făgăraș Bike Fest se va face pe baza unei brățări care poate fi achiziționată de la intrare și costa 35 de lei (pentru toată perioada festivalului). Organizatorii au pregătit camping păzit și gratuit, parcare, zone de food&drinks, de relaxare.

De asemenea, în arealul festivalului vor fi toalete și duşuri. De asemenea, organizatorii vor pune la dispoziția publicului un autobuz care va circula din 30 în 30 de minute catre platou, cu plecare de la Baia Comunala, vis-a-vis de Cetate. Sâmbăta după prânz este programata și o parada moto prin Făgăraș, la care vor participa peste 400 de motociclisti.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook Rezistenta Făgăraș – Bike Fest.

gi.va.ioanaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.