Făgărăşeni pe podium la Cupa ,,Temerarul” de la Sibiu


În perioada 7 – 9 septembrie 2018 la Sibiu a avut loc Turneul Internaţional de Judo – Cupa ,,Temerarul”, aflat anul acesta la cea de-a XXIV-a ediţie.

S-a desfăşurat la Sala Transilvania, a reunit categoriile de juniori şi cadeţi şi a adunat participanţi atât din ţara gazdă, cât şi din Italia, Austria, Elveţia, Bulgaria şi Republica Moldova.

Clubul Sportiv Municipal Făgăraş a participat cu 3 sportivi antrenaţi de instructorul Dragoş Ioan Vichente. Toţi trei s-au întors acasă medaliaţi.

judo

,,Căian Ioan a concurat la categoria 60 kg, la care a obţinut locul II şi medalia de argint. A învins în primul tur un sportiv foarte bun din Italia, care s-a clasat pe locul III în final. Grama Alexandru a concurat la categoria 90 kg şi a obţinut locul III şi medalia de bronz. Bernabei Anton a concurat la categoria +90 kg, clasându-se pe locul II şi obţinând argintul. L-a învins în primul tur pe medaliatul cu argint de anul acesta de la Campionatul Naţional de Cadeţi”, a spus, mândru de elevii săi, antrenorul Dragoş Ioan Vichente.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.