Pentru că avem multe de spus!

.

Făgărăşenii nu se dau în vânt după programul ,,Litoralul pentru toţi”


  • În această săptămână s-a dat startul unei noi ediţii a programului „Litoralul pentru toţi”.
  • Cei interesaţi pot accesa pachetele oferite prin agenţiile de turism, regula fiind „primul venit, primul servit”.
  • Bilete în cadrul acestui program pot fi cumpărate şi de la Făgăraş, de exemplu, de la Agenţia de Turism Phoenix.

Până la 600 lei cazare pe o săptămână

Turiştii beneficiază de sejururi la mare plătind între 150 şi 600 lei pentru o săptămână de cazare în perioada 14 mai – 14 iunie.

Sunt disponibile unităţi hoteliere având afişate de la o singură stea până la cinci, în funcţie de preferinţele şi posibilităţile fiecăruia. Litoralul pentru toti

„Litoralul pentru toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Tarifele percepute de către hotelieri sunt neschimbate de câţiva ani.

Tarifele maximale propuse pentru oferta de şase nopţi de cazare pentru o persoană, la hotelurile din zona Mamaia – Constanţa – Eforie, sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fără mic dejun, 235 lei la 2 stele, fără mic dejun şi 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără mic dejun şi 425 lei cu mic dejun inclus, 485 lei la patru stele şi 605 lei la cinci stele, ambele preţuri incluzând masa de dimineaţă.

Pentru sudul litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, tarifele negociate în această ediţie a programului, tot pentru un sejur şase nopţi/persoană, pleacă de la 159 lei pentru hotel de o stea, fără mic dejun, 179 de lei la două stele, fără mic dejun, şi 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fără masa de dimineaţă şi 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru şi cinci stele – 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzând şi micul dejun.

Sunt mai atractive ofertele de genul: ,,plăteşti 6 nopţi, stai 7”

„Programul este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la începutul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Aceste bilete sunt mai ieftine cu circa 40% decât cele din sezon. Dar pot să vă spun din experienţa anilor trecuţi că făgărăşenii nu se înghesuie să cumpere astfel de bilete. Sunt câteva familii din oraş care obişnuiesc să meargă la mare primăvara şi toamna, dar nu multe. În schimb, pot să vă asigur că mult mai căutate pe litoral sunt ofertele de genul: ,,plăteşti 6 nopţi, dar stai 7”. Aceste oferte durează la unele hoteluri tot timpul anului, inclusiv în vârful sezonului”, precizează Cristina Bărcuţean, directorul Agenţiei făgărăşene de turism Phoenix.

Anul acesta s-au înscris în programul ,,Litoralul pentru toţi” 36 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 2.200 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *