Pentru că avem multe de spus!

.

Făgărașul va avea din nou cinematograf!


cinemaFăgărașul va avea din nou un cinematograf! Aleșii locali au votat, la ultima ședință de Consiliu, un prim pas pentru ca Cinematograful Transilvania să revină municipalității.

Am finanțat un proiect pentru cinematograful Transilvania. Discutăm acum pe deviz, acesta este puțin prea mare, experții spun că este nevoie de o consolidare a blocului. Știți că cinema Transilvania este la parterul unui bloc și avem nevoie de consolidări. Am ajuns într-o etapă finală, din punct de vedere juridic, ca apoi să aprobăm indicatorii tehnico-economici și să începem procedura de achiziție a constructorului“, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Acesta ne-a mai spus că speră ca în acest an lucrările să fie demarate, toți banii vor fi din bugetul local.

Intenția municipalității de a redeschide Cinematograful exista încă de anul trecut. Atunci primarul ne declara că

Avem mai multe căi de a obţine în scurt timp finanţare pentru lucrările de la cinema: pe de o parte luăm în calcul o finanţare de la Compania Naţională de Investiţii, pe de altă parte am putea să suportăm costurile chiar din bugetul local. De asemenea, vom vedea dacă facem dotare şi renovare în interiorul clădirii sau numai renovare. Este posibil să contractăm o firmă licenţiată de Centrul Naţional al Cinematografiei care să aibă dreptul să ruleze filmele şi să nu ne mai licenţiem noi. Atunci nu ne vom mai ocupa şi de dotare, pentru asta ar cădea în sarcina firmei. Un lucru este cert, că vom redeschide cinematograful”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.