FOTO | Și… asta a fost a doua ediție a festivalului moto REZISTENȚA BIKE FEST!


A doua ediție a festivalului moto Rezistența Bike Fest a adunat laolaltă câteva sute de împătimiți ai motoarelor și ai muzicii rock. Evenimentul a avut loc între 13 și 15 august pe platoul de deasupra Făgărașului

Timp de trei zile, între 13 și 15 august, platoul de deasupra Făgărașului a răsunat de motoare turate la maxim și de muzică rock. A fost un festival pentru toți motocicliștii din țară și nu numai. Cei prezenți au avut parte de concursuri, de mâncare tradițională, băuturi, zone de relaxare. Și, bineînțeles, de formații rock în vogă. Fanii s-au întâlnit, sâmbătă seara, cu nume binecunoscute ale scenei rock româneşti. Una din cele mai titrate și longevive trupe românești a cântat pe scenă. Este vorba despre trupa Phoenix! Tot pe scena festivalului au urcat trupe precum The Rock, Icar, Familia Jeff, Hteththemeth.

,,În primul rând, mulțumim tuturor celor care au ajutat ca acest eveniment să decurgă în condiții foarte bune. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat, voluntarilor, partenerilor, prietenilor. Ne bucurăm că și a doua ediție a festivalului Rezistența Bike Fest a fost un succes. Am avut participanți motocicliști din toată țara, dar au fost prezenți și foarte mulți făgărășeni, muțumim! Am avut formații rock foarte bune, mâncare bună, băuturi, distracție. Am avut premii în schimburi de ulei, produse de întreținere a motocicletelor, echipamente. Prima seară a festivalului a fost rezervată muzicii folk, iar a doua muzicii rock. Au urcat pe scenă The Rock, Icar, Familia Jeff, Hteththemeth și o trupă așteptată de mulți – Phoenix”, a spus Laurențiu, unul din organizatorii evenimentului.

Iar organizatorii se gândesc deja la a treia ediție a festivalului Rezistența Bike Fest. ,,Feedbackul a fost foarte bun, așa că ne gândim deja la a treia ediție și la formațiile pe care le vom invita să vină. Anul viitor ne așteptăm la un număr și mai mare de participanți. Și noi, membri ai Asociației de motociclete Rezistența Făgăraș, susținem astfel de festivaluri din țară”, a mai spus Laurențiu.

Evenimentul a fost adaptat condiţiilor de siguranţă şi de igienă impuse de contextul actual. Ziarul Salut Făgăraș a fost partener al festivalului!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.