Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului susţine financiar tinerii talentaţi la scris, care pot avea o viitoare carieră de jurnalişti


Fundația Comunitară Țara Făgărașului, prin intermediul fondului Orașul în Vitrină, lansează bursele de jurnalism „Jurnalist pentru fapte bune”, ediția 2019. Astfel, se acordă două burse în valoare de 1.000 de lei fiecare, acestea urmând să acopere orice cheltuieli ocazionate de documentarea și redactarea a cel puțin 3 articole despre inițiative civice din Țara Făgărașului în perioada 12 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Candidaţii pot fi tineri între 16 și 25 ani, iar înscrierea se face completând on-line un formular până la data de 5 noiembrie 2019.

Juriul care va alege cei doi bursieri are în componență 7 membri,jurnaliști cu experiență din Făgăraș și din țară, specialiști în comunicare, PR și story-telling: Anca Zaharia – redactor Radio Brașov & PR Specialist la FCTF; Anda Docea – redactor Dilema veche, scriitoare și fost redactor la TVR timp de 16 ani; Andrei Crăciun – jurnalist Recorder multipremiat și scriitor; Cristina Cornilă – jurnalist și fostă profesoară la specializarea de Jurnalism de la ULB Sibiu; Cristina Ștefan – redactor de carte, jurnalist la Dilema veche; Elena Stancu – jurnalist teleleu.eu și autoare a cărții „Acasă, pe drum. 4 ani teleleu” și Laura Ionescu – co-owner la Dume de mestecat.

Toate detaliile necesare înscrierii și desfășurării în bune condiții a desemnării bursierilor și a redactării articolelor acestora, dar și calendarul și informațiile despre membrii juriului și mentori sunt disponibile în Ghidul burselor „Jurnalist pentru fapte bune” 2019, disponibil AICI.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.