Gheorghe Sucaciu îl sprijină pe Ivan Patzaichin să schimbe o lege


primarul Gheorghe Sucaciu

primarul Gheorghe Sucaciu

Râurile care străbat localităţile pot oferi nenumărate posibilităţi de relaxare, de petrecere a timpului liber sau de activităţi sportive pentru adulţi şi copii. Doar că la ora aceasta în România totul este numai în teorie, căci legislaţia nu permite să fie amenajate zone de agrement pe marginea apelor.

Multiplul campion mondial şi, totodată, preşedintele Asociaţiei Mila 23, Ivan Patzaichin, forţează schimbarea acestei legi.

I s-a alăturat în demersului său şi primarul Făgăraşului, localitate străbătută de râul Olt, care ar putea avea numeroase beneficii, dacă legea se va schimba.

,,Este o iniţiativă legislativă pentru a putea fi folosită suprafaţa aferentă malurilor râurilor din România în scop de agrement. În momentul de faţă legea ne interzice să organizăm pe malurile râurilor astfel de zone de agrement, iar prin această iniţiativă legislativă se poate perfecta acest lucru. Atunci vom putea iniţia proiecte de agrement pe malurile râurilor”, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin

Marea conferinţă de presă în care se va dezbate acest subiect şi la care Patzaichin speră să atragă cât mai mulţi formatori de opinie, este programată să aibă loc la Tulcea la data de 1 septembrie. Acolo va fi prezent şi primarul Sucaciu.

,,Am înţeles că vor participa şi membrii Guvernului, ocazie cu care eu voi susţine acest proiect pentru malurile Oltului, care traversează Făgăraşul”, a mărturiasit edilul.

ArtFestin
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.