Haideți la fotbal! Start în Campionatul Național U19 și U17


Sâmbătă, 4 septembrie, începe sezonul 2021/2022 al Campionatului National de juniori U19 (juniori nascuti in anii 2003 si 2004 ) si U17 (juniori nascuti in anii 2005 si 2006 ).
CSM Făgăraș a fost repartizat in Seria a IV-a, alaturi de echipele CSM Ploiesti, AFC Astra Giurgiu, AFC Chindia Targoviste, ACS Petrosport Ploiesti, CSS Targoviste, Gr Scolar Agricol Nucet, FC Brasov, CSS Brasovia Brasov, AS SR Brasov, Olimpic Zarnesti si ACS Petrolul 52 Ploiesti.
,,Începem un nou sezon competitional la nivelul Juniorilor U19 si U17, un campionat cu 12 echipe, extrem de puternic. Suntem repartizati in seria a 4-a, o serie cu echipe importante din fotbalul romanesc, lucru care ne bucura foarte mult. Cu siguranta o competitie la un nivel foarte bun ne va ajuta sa ne dezvoltam si sa progresam. Va fi o experienta deosebita atat pentru jucatori cat si pentru noi, stafful tehnic si speram ca seriozitatea si munca depusa in cadrul pregatirii sa se regasesca in jocul prestat de baietii nostri. Le dorim mult succes si sa se bucure din plin de fotbal”, a declarat Greavu George, coordonator centru copii si juniori, CSM Făgăraș.
Echipele U19 si U17 sunt pregatite de antrenorii Cozma Alexandru, Greavu George si Bacila Cosmin și vor debuta sambata pe teren propriu, in compania echipei CSS Brasovia Brasov dupa cum urmeaza:
– ora 12.00, juniori U19, CSM Fagaras – CSS Brasovia Brasov;
– ora 14.00, juniori U 17, CSM Fagaras – CSS Brasovia Brasov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.