Pentru că avem multe de spus!

.

Iată care sunt tarifele pentru Crosul Cetăţii Făgăraş!


crosS-au stabilit tarifele pentru participarea la Crosul Cetăţii Făgăraş.

Clubul Sportiv Ţara Făgăraşului organizează în data de 27 octombrie 2018 un concurs de alergare, pe distanţe cuprinse între 1,6 km şi 10 km. Este vorba de Crosul Cetăţii Făgăraş, un eveniment sportiv organizat ca să adune fonduri pentru alte proiecte, după cum susţin organizatorii.

Iată cât trebuie să plătească cei care vor să alerge: 

Cursa Cros – 10 km – taxa de participare este de 60 de lei;
Cursa Quattro – 3.2 km – taxa de participare este de 45 de lei;
Cursa Double – 1.6 km – taxa de participare este de 25 de lei;
Cursa Team – 1.6 km – taxa este 25 de lei de fiecare membru al echipei.

La cursa Team sunt invitate echipe formate din minim 1 copil + 1 adult, maxim 4 membri, care trebuie să ajungă împreună la sosire.

Potrivit organizatorilor, acest cros este organizat pentru a susţine 3 proiecte comunitare cu banii strânşi din taxele de înscriere ale participanţilor: Youth Bank, Urlea Eco Trail şi reabilitare Cabana Urlea. La rândul său, concursul de alergare primeşte finanţare de la Primăria municipiului Făgăraş, în cadrul proiectului ,,România 100”.

Clubul Sportiv Ţara Făgăraşului este un ONG înfiinţat în iulie 2017, cu principalul scop de a promova mişcarea prin organizarea de evenimente cu caracter sportiv. Membrii fondatori sunt: Victor Porancea, Marius Blană, Florian Popa, Frîncu Aurel, Frîncu Cristina, Andrei Iovu şi Andrei Popa.

Alte detalii despre acest cros puteţi găsi pe site-ul: https://cros.cstarafagarasului.org/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *