În acest weekend, Zilele Făgărașului! Programul pe zile și pe ore și tot ce trebuie să știți


După doi ani de pauză, Zilele Făgărașului revin pe stadionul municipal. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 20-21 august. Prima zi este dedicată folclorului și vor urca pe scenă, începând cu ora 14:00: artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra.

„Mi-ai spus «aprinde-te!» și m-am aprins/ Când te-ai întors, eu te-am cuprins” sunt versurile pe care le vom fredona împreună a doua zi, când se schimbă registrul muzical. Duminică, începând cu ora 16.00, publicul îi va putea urmări pe: DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Totul va culmina cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.

,,Zilele Făgărașului revin după doi ani, pe 20 și 21 august, pe Stadionul Municipal. Sărbătoarea este a dumneavoastră și îmi doresc să aibă în continuare caracter cultural-artistic. Îmi mențin poziția avută de-a lungul timpului și reafirm că politica nu trebuie să intervină în administrația publică. Scena aparține artiștilor la un asemenea eveniment, astfel că voi rămâne în public și ne vom bucura împreună de prestațiile invitaților. Cultura, inclusiv cea muzicală, va fi așa cum o creăm și păstrăm”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Click pe fiecare poză pentru programul pe ore
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.