Pentru că avem multe de spus!

.

Incendiul de la Homorod a fost pus intenționat. Făptașul a fost reținut


  • Incendiul de la Homorod a fost pus intenționat, iar făptașul, fratele persoanei a cărui locuință a fost incendiată, a fost reținut de către oamenii legii!

Potrivit polițiștilor, totul a pornit de la neînțelegeri între cei doi frați. Cel care a incendiat casa a vrut probabil să se răzbune. Focul s-a extins cu repeziciune și, pe lângă casă, au ars și alte anexe. Incidentul s-a petrecut sâmbătă și, din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești. Polițiștii l-au și reținut pe făptaș pentru 24 de zile și a fost emis și un mandat de arestare pentru 30 de zile.

„În data de 21.09.2019, polițiștii au fost sesizați prin 112 că la un imobil din localitatea Homorod s-a produs un incendiu care a cuprins o locuinta și o anexă. Ulterior, prin extindere, incendiul a cuprins trei anexe aparținând altor două imobile învecinate. Nu au fost înregistrate victime omenești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea. Din cercetările și investigatiile efectuate a rezultat că, în seara respectivă, pe fondul unor neînțelegeri, incendiul ar fi fost provocat în mod intenționat de către fratele persoanei a carui locuință a fost incendiată, în vârstă de 52 ani. Polițiștii au declanșat activități de căutare a persoanei suspecte, acesta sustrăgaându-se urmăririi penale. În data de 25.09 a.c., polițiștii l-au identificat și l-au reținut pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, acesta fiind introdus în arestul IPJ Brașov. Ulterior, în cursul acestei zile, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Rupea, care a emis față de acesta un mandat de arest preventiv pentru 30 zile“, ne-a declarat Ionuț Marian, IPJ Brașov. Cercetările în cauză continuă sub coordonarea procurorului de caz.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.