Înfiorător: mama şi-a aruncat bebeluşul într-un butoi cu cenuşă


pruncucidere 3Noi detalii ies la iveală despre tânăra din Lisa care şi-a ucis bebeluşul după naştere. Amănuntele ne sunt furnizate de localnici din satul Lisa, astfel încât acestea pot conţine şi erori. Până la ora aceasta din dosarul de urmărire penală, aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, nu s-a dat publicităţii niciun amănunt.

Potrivit spuselor cetăţenilor, tânăra de 29 de ani suspectă de pruncucidere şi-ar fi aruncat bebeluşul într-un butoi cu cenuşă.

,,Acest butoi se afla în camera centralei termice care încălzeşte cabinetul medicului de familie. Anchetatorii au găsit acolo copilul. În butoi se aruncau resturile şi cenuşa de la centrală. S-au găsit în butoi hainele pline de sânge ale mamei, cu care se presupune că era îmbrăcată când a născut, băgate într-un sac de nylon. Lângă haine era cadavrul nou-născutului intrat în putrefacţie. În zonă era un miros înţepător”, a declarat o sursă care doreşte să îşi păstreze anonimatul.

Nimeni din sat nu poate spune unde, când şi cum a născut femeia. Nu se cunoaşte nici dacă aceasta a dat naştere copilului singură sau a fost ajutată. Aceste amănunte vor ieşi la iveală pe parcursul anchetei.

Oamenii din sat spun că Ana Maria Ioniţă va susţine pe parcursul anchetei şi judecăţii că nu se afla în deplinătatea facultăţilor mintale.

Informaţiile acestea nu sunt oficiale din dosarul cauzei.

Despre tânăra suspectată de pruncucidere şi încercările la care au supus-o viaţa citiţi AICI.

Foto: Facebook Ana Maria Ioniţă
One thought on “Înfiorător: mama şi-a aruncat bebeluşul într-un butoi cu cenuşă

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.