Pentru că avem multe de spus!

.

Informare municipiul Făgăraș


anuntAceasta informare este efectuata de – MUNICIPIUL FAGARAS, strada Republicii nr. 3, municipiul Fagaras, tel.0268211313, ce intentioneaza sa solicite de la S.G.A. Brasov, aviz de gaspodarire a apelor pentru lucrarea-Reabilitare, modernizare strazi/drumuri in municipiul Fagaras –, strazile Cireșului, Aurel Vlaicu, Ana Ipătescu, Dobrogeanu Gherea, Gheorghe Doja, Podului, Pălărieri, I.C.Drăgușanu, Lacului, Cetății, Tăbăcarilor, Oltului, Muncii, Nicovalei, Eprubetei, Noua, I.G.Ogoranu, Virgil Fulicea, Cânepii, Veteranilor, Soldat Cristea Vasile, Aleea Livezii, Aron Pumnul, Cerbului, Andrei Mureșanu, Câmpului, George Coșbuc, Dr. Ioan Șenchea( Aleea 1 și Aleea 2), Parcului, Ion Creangă, Mircea Eliade, Miron Costin, in municipiul Fagaras.

Aceasta investitie remediază deficiențele evidențiate prin expertizarea străzilor mai sus enumerate. Ca rezultat al realizarii investitiei, pentru preluarea și evacuarea apelor din precipitații și conduse catre canalizarea pluviala sau emisarii naturali, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, se prevad guri de scurgere suplimentare, rigole tip scafa și un podeț cu diametru de 300 mm.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr.107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitanul de aviz, la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului până la data de  31.08.2019.

anunt angajare probitec
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.