Pentru că avem multe de spus!

.

Dosar penal pentru un bărbat din Părău care deținea o armă neletală


Miercuri, 21 august, la domiciliul unui bărbat din Părău polițiștii au găsit o armă neletală, pentru care bărbatul nu avea permis. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma a fost confiscată.

„La data de 21 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au identificat un bărbat din loc. Părău, jud. Brașov, care deținea fără drept o armă neletală, categorie supusă autorizării. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că arma a fost achiziționată din Italia și, ulterior, introdusă pe teritoriul României, fără drept.  Arma și muniția aferentă acesteia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, ne-a informat agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „contrabandă calificată”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 


purolite
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.