Pentru că avem multe de spus!

.

Instructaj pentru președinții secțiilor de votare din zona Făgăraș


casa de cultura presedintiPreședinții secțiilor de votare din zona Făgăraș au fost astăzi instruiți cu privire la buna desfășurare a referendumului din acest sfârșit de săptămână.

Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură, iar prezenți au fost și reprezentanți ai Biroului Electoral Județean, care le-au prezentat președinților secțiilor de votare aspecte ce ţin de aplicarea reglementărilor legislative pentru desfăşurarea referendumului, diverse chestiuni organizatorice, precum şi graficul activităţilor premergătoare celor două zile de votare, dar şi pentru perioada imediat următoare acestora.

În cadrul întâlnirii au mai fost prezentate, de asemenea, şi aspecte de natură tehnică privind dotarea secţiilor de votare, precum şi de distribuire a buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare votării.

Referendumul pentru familie va avea loc în acest sfârșit de săptămână, pe 7 și pe 8 octombrie. Făgărășenii cu drept de vot sunt chemați în intervalul orar 07.00 – 21.00 la secțiie de votare la care sunt arondați să se pronunțe dacă sunt sau nu de acord cu schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea „căsătoria liber consimțită între soți“ sî fie schimbată în „căsătoria liber consimțită între un rărbat și o femeie“.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *