Luni, ședință ordinară de Consiliu Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi


Consiliul LocalLuni, 26 august, de la ora 19.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș va avea loc ședința ordinară de Consiliu Local aferentă lunii august.

Pe ordinea de zi sunt următoarele puncte:

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2019.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de Termoficare în Municipiul Făgăraș.

3.Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea HCL 20/28.02.2017 in sensul actualizarii principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investitii “Extindere canalizare în Municipiul Făgăraș, jud. Brașov”, ca urmare a modificarii contributiei asiguratorii pentru munca la 2,25%.

4.Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea  HCL 176/2017 in sensul aprobarii cofinantarii obiectivului de investitii „Extindere canalizare în Municipiul Făgăraș, jud. Brașov”, ca urmare a modificarii contributiei asiguratorii pentru munca (CAM) la 2,25%.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic de desființare și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții Lucrări de desființare pentru platforma betonată – C2 și bazin înot C3 Municipiul Făgăraș.

6.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului tehnic și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “ÎNFIINȚARE REZERVĂ DE APĂ POTABILĂ LA SPITALUL MUNICIPAL DR.AUREL TULBURE FĂGĂRAȘ.

7.Proiect de hotarare privind aprobarea predării prin transfer, fără plată, în patrimoniul privat al Poliției Locale Făgăraș a autoturismului 4+1 locuri, marca DACIA LOGAN SL TECHNORED BLUE DCI 95 precum și a sistemului de avertizare optico-acustic AEGIS din patrimoniul Municipiul Făgăraș.

8.Proiect de hotarare privind acordarea unui mandat special ASOCIAȚIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ISO MEDIU” ÎN DOMENIUL SALUBRIZĂRII LOCALITĂȚILOR DIN JUDEȚUL BRAȘOV, în scopul implementării acquis comunitar în domeniul managementului deșeurilor de ambalaje.

9.Proiect de hotarare privind însușirea Raportului de evaluare nr.26/27.02.2019 întocmit de către Ing.Dipl.Enuică Viorel pentru imobilul situat în Făgăraș, str.13 Decembrie, bl.21, ap.6, aprobat la vânzare.

10.Proiect de hotarare privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui teren domeniu public în suprafață de 998,75 mp, parcarea stângă din fața Cetății Făgăraș, în vederea organizării și desfășurării evenimentului “Festivalul Păstrăvului Făgărășean“, în perioada 21-22 septembrie 2019.

11.Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite pentru tineri prin Agenția Națională pentru Locuințe.

12.Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare a unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii, construite din fondurile Agenției Naționale pentru Locuințe, situate în Str.Câmpului, bl. A, B, C, E, F, I și J și aprobarea valorii nominale  a chiriei lunare.

13.Proiect de hotarare privind realizarea unor operațiuni de cadastru și carte funciară privind imobilul teren și construcții situat în Făgăraș – bază sportivă/agrement Parc Regina Maria, în suprafață de 15.427 mp, înscris în CF.nr.100630 Făgăraș.

14.Proiect de hotarare privind organizarea licitației publice pentru atribuirea locurilor de parcare de reședință situate în Municipiul Făgăraș, str.Titu Perția, str.Gării și str.Mihai Viteazul.

15.Proiect de hotarare privind aprobarea Transportului Public Local cu titlu gratuit, în perioada 16-22 septembrie 2019.

16.Proiect de hotarare privind propunerea de numire a reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Făgăraş.

17.Proiect de hotarare privind modificarea Organigramei, a statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Făgarăş, al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Făgăraș și al Direcției de Asistență Socială Făgăraș.

18.Proiect de hotarare privind modificarea și completarea anexei nr.1 la  H.C.L. nr. 81/24.04.2019 –  privind CALENDARUL MANIFESTĂRILOR CULTURAL-EDUCATIVE, SPORTIVE ŞI ARTISTICE de interes municipal, care se vor desfăşura pe parcursul anului 2019 în Municipiul Făgăraş şi evidenţierea fondurilor necesare în bugetul local al anului 2019.

19.Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință. (SEPTEMBRIE 2019).

20.Diverse.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.