Pentru că avem multe de spus!

.

,,Șoferii” fără de carnet mișună pe străzi


La data de 20 august a.c., în jurul orei 17,30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din localitatea Recea, care a condus un autoturism pe DJ104B, fără a poseda permis de conducere.fara carnet

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul altui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. În fapt, la data de 20 august a.c., în jurul orei 19,00, cadrele de poliție au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 53 ani din localitatea Hîrseni, care a condus un autoturism pe DJ104A, fără a  poseda permis de conducere.

Cercetările continuă și în acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând a se propune o soluție legală la finalizarea verificărilor.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.