Pentru că avem multe de spus!

.

MAI angajează la Unitatea Teritorială 430 – Şinca Veche persoană cu studii în inginerie


M.A.I. – Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 430, cu sediul în localitatea Şinca Veche, str. Extravilan nr. 1, judeţul Braşov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Tehnic.

angajare

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • Nivelul studiilor; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti.
  • Vechimea minimă in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 februarie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • 08 februarie 2019, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2018 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Unităţii Teritoriale 430, localitatea Şinca Veche. str. Extravilan nr. 109. judeţul Braşov; Contact: Rusu Elena Maria. referent, telefon 0268245554. int. 105, e-mail: elena.rusu@anrsps.gov.ro.

De asemenea, MAI a dat anunţ de recrutare şi pentru două posturi de paznic din cadrul Compartimentului Pază PSI al Unităţii Teritoriale 430. Termenul limită de depunere a dosarelor a fost 10 ianuarie 2019, iar proba scrisă va avea loc peste două zile, în data de 17 ianuarie. Cine trece de exemaneul scris va susţine interviul în 22 ianuarie. Detalii AICI. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.