Mai bine de 6 milioane de lei pentru reabilitarea sălii de sport de la CN Doamna Stanca. Au fost aprobați noii indicatori tehnico-economici


  • La ultima ședință ordinară de Consiliu Local, aleșii au votat indicatorii tehnico-economici actualizați pentru reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Național ,,Doamna Stanca”.
  • Mai bine de 6 milioane de lei au fost alocați pentru modernizarea sălii de sport a Colegiului Național ,,Doamna Stanca’’.

Aleșii locali au votat, la ultima ședință de Consiliu Local, indicatorii tehnico-economici actualizați pentru proiectul ,,Reabilitare, modernizare și dotare a Colegiului Național ,,Doamna Stanca”, inclusiv creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei pentru sala de sport a instituției de învățământ. Valoarea totală a proiectului, potrivit hotărârii de Consiliu Local, este de 6.331.039,25 lei, inclusiv TVA, din care 6.098.024,52 lei reprezintă cheltuieli eligibile, iar 233.014,73 lei cheltuieli neeligibile, respectiv contribuția municipiului Făgăraș.

,,Avem un proiect de eficientizare energetică a săii de sport a Colegiului Național ,,Doamna Stanca”. Am aprobat indicatorii tehnico- economici și în edințele trecute și am obținut finanțarea. Iar, în momentul de față, după ce am finalizat procedura de achiziție a proiectării și execuției, a venit acea asociere cu municipiul Făgăraș, ne-a fost predat Proiectul Tehnic. Iar, prin proiectul tehnic, se modifică câțiva indicatori, iar acum, la ședință, i-am aprobat”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, la care se adaugă perioada de desfășurare a activităților proiectului. Obiectivul principal al contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de proiectare, asigurarea asistenței tehnice, execuția și finalizarea lucrărilor. Reabilitarea sălii de sport constă în efectuarea lucrărilor de construcție, refacerea instalațiilor electrice și efectuarea reparațiilor generale și de renovare.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.