Pentru că avem multe de spus!

.

Mama Alessiei: „Fetița este stabilă și vorbește! Este puternică!“


Spitalul Grigore Alexandrescu, București

Spitalul Grigore Alexandrescu, București

Mama Alessiei, fetița de cinci care care s-a ars cu ulei și care a fost transportată la Spitlaul Grigore Alexandrescu din București, ne-a spus că micuța este stabilă și vorbește. Este o fetiță puternică și curajoasă.
Fetita este stabilă, vorbeste, este puternică, curajoasă. Peste 12 zile spun medicii că o vor opera. Pînă atunci așteptăm să se mai vindece din arsuri și o să rămână răni care vor fi operate. Alessia este foarte curajoasă, toate asistentele și doamna doctor spun că așa copil rar întâlnesc. Dumnezeu îi dă putere. Și e foarte bună la suflet, dă din ce are și la copii care sunt aici. Eu rămân în continuare cu ea la spital“, ne-a spus mama Alessiei.

Mama micuței a dorit să mulțumească și celor care au sunat-o, și celor care se gândesc la fetița ei. „Vă mulțumesc din suflet că vă implicați. Chiar nu ma gândeam ca atâta lume să ne ajute cu gândul și rugăciuni, sprijin. Nu am cuvinte! Și colegii de serviciu sunt foarte inimoși. Mă sună zi de zi, apreciez foarte mult. Și Alessia se roagă în fiecare zi, spune Doamne, ajută-mă să mă fac bine, și mi-a mai spus că îl iubește pe Dumnezeu. Are o gândire foarte matură de când s-a întâmplat. Era foarte sănătoasă, nu ne-am așteptat vreodată la așa nenorocire. E greu să-ți vezi copilul în pat, să te uiți și să nu îi poți face nimic. Cred că e cea mai mare durere pe care o am de când mă știu!“.

Tot mama ne-a spus și un cont unde oamenii pot dona.
RO61BRDE080SV43682660800 – cont deschis la BRD

foto: romania-actualitati.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.