Pentru că avem multe de spus!

.

Marcel Iureș, în rolul lui Ivan Turbincă, la prima ediție ArtFest Făgăraș


Marcel-IuresArtFest 2018 promite să aducă nume de referință ale teatrului și cinematografiei românești la Făgăraș. Unul dintre aceste nume este și Marcel Iureș, în rolul lui Ivan Turbincă, ostașul bătrîn lăsat la vatră de armata rusă și care ajunge în solda lui Dumnezeu. Teatrul Act va prezenta spectacolul „Absolut!“, în care va juca și Marcel Iureș, primul teatru independent din România, care în acest an aniversează 20 de ani de la înființare.

Alexandru Dabija este regizorul care a repovestit basmele și poveștile românesti intr-o manieră complet inedită și care semnează adaptarea și regia spectacolului „Absolut!”  ce poate fi vizionat la ArtFest Făgăraș 2018, sâmbătă 23 iunie, ora 19:30.

ArtFest, prima ediție, se va desfășura în intervalul 21-24 iunie, în Cetatea Făgăraș, și promite de pe acum să devină nu doar o tradiție în Făgăraș, dar și o adevărată oază de cultură. Vor avea loc proiecții de filme clasice americane, spectacole de teatru, concerte. O varietate de evenimente culturale de cea mai bună calitate.

foto: dozadebine.ro




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *