Piesă de teatru la Casa de Cultură cu Oana Pellea și Gruia Sandu


teatru casa de culturaFăgărășenii sunt invitați la teatru. Luni, 23 aprilie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură vor urca actorii Oana Pellea și Gruia Sandu, în piesa de teatru „Mă tot duc…“.

”Mă tot duc…” este un experiment încântător de teatru original. Într-un spațiu scenic simplu, lipsit de orice obiect, îmbrăcat în negru, veți întâlni un cuplu care încearcă să-și rezolve neînțelegerile intimităților, abordând masca unor clovni ce sunt într-un amuzant dar și dramatic emoționant conflict. Cu finețe și poezie este astfel tratat un conflict al existenței unui cuplu în pragul destrămării. Comedia explozivă a unor situații stârnește râsul, ce încremenește când cei doi renunță pentru câteva secunde la nasul cel roșu al clovnului ce le maschează suferința. Greu de găsit sunt cuvintele de prețuire care să poată defini superbele evoluții ale Oanei Pellea și ale lui Mihai Gruia Sandu.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar elevii și pensionarii vor plăti 15 lei.
Biletele se pot achiziționa de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00 de la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1.
Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.