Pentru că avem multe de spus!

.

Marius Gruia: „Băieții de la CSM nu au fost implicați în altercația din club de sâmbătă noaptea“


csm fagaras handbalScandal la CSM Făgăraș, după ce unii handbaliști s-ar fi luat la bătaie într-un club din Făgăraș în acest sfârșit de săptămână.

Conducerea Clubului a luat imediat atitudine și a transmis un comunicat de presă, în care spune că se va face o anchetă internă în acest caz.

Din câte am înțeles a fost o altercație în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Făgăraș. Dar vă pot spune cu precizie că băieții noștri nu au fost implicați în niciun fel. Au fost, într-adevăr, în acea noapte la club, dar nu au fost ei cei care s-au luat la bătaie. Oricum noi am început o anchetă internă în acest caz și vom comunica toate măsurile pe care le vom lua, inclusiv sancțiunile, asta dacă ele vor fi“, ne-a spus Marius Gruia, președinte CSM Făgăraș.

Redăm mai jos comunicatul de presă:

În urma evenimentelor petrecute în data de 13 mai 2018, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Făgăraș, Clubul Sportiv Municipal Făgăraș precizează:

-În cadrul Clubului nostru s-a dispus începerea unei anchete interne pentru a stabili cu exactitate implicarea unor sportivi aparținând clubului în acele evenimente

-Conducerea Clubului Sportiv Municipal Făgăraș nu tolerează nici un act de indisciplină din partea sportivilor

-Nu admitem abateri de la Regulamentul de Ordine Interioară și nu acceptăm ca acțiunile individuale ale sportivilor să prejudicieze imaginea CSM Făgăraș și a orașului nostru.

În acest context menționăm că, de-a lungul timpului, au mai fost luate măsuri de avertisment și sancționare financiară a sportivilor noștri, în funcție de gravitatea faptelor comise. Ținem să asigurăm finanțatorii Clubului și suporterii echipei CSM Făgăraș că, în urma anchetei, vom lua și de această dată măsurile cuvenite pentru sancționarea sportivilor găsiți vinovați.

Pentru transparența decizională, vom face publice măsurile luate“, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *