Pentru că avem multe de spus!

.

Măști și tablete pentru elevii din comuna Șercaia


 • Elevii din comuna Șercaia vor primi de la primărie măști și tablete.

 200 de tablete și tot atâtea măști vor primi elevii din comuna Șercaia în perioada următoare. Banii pentru această investiție provin din bugetul local.

Avem spațiile necesare pentru ca elevii să își desfășoare orele de curs în condiții de siguranță. Au fost reconstruite băile din școli, aveam aici mici probleme, suntem pe punctul de a le rezolva pe toate. Preșcolarii de la grădinița din Șercaia au fost mutați în clădirea unde funcționa after school, întrucât erau mulți. Aici au mult mai mult spațiu, au și o sală de mese. Putem spune că, în mare, suntem în grafic cu începutul de an școlar. Am asigurat, din bugetul local, pentru o perioadă, măști și ne uităm acum să vedem dacă putem cumpăra și viziere. De asemenea, la ședința de Consiliu Local am aprobat achiziționarea a 200 de tablete pentru toți copiii. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 40.000 de lei, bani de la bugetul local. Tot cu bani de la bugetul local vom achiziționa și 250 de măști, atât pentru toți elevii din comună, cât și pentru cadrele didactice. Tabletele respectă caracteristicele impuse de autoritățile competente. De asemenea, avem cablu de internet în toate școlile din comuna Șercaia“, a spus primarul comunei Șercaia, Cristinel Paltin.

La ora aceasta în Şercaia sunt aproximativ 200 de copii care frecventează cursurile şcolare.

(A. ROMAN)

 


2 thoughts on “Măști și tablete pentru elevii din comuna Șercaia

 1. MARGARETA CORNEA

  FELICITARI !!!!
  Un adevarat primar
  Faptele bune sunt apreciate mai intai de
  Sper ca si populatia din SERCAIA si inprejurimi sa
  Din cate cunosc, desi sunt plecata de 21 ani in SUA , ESTE UN OM BUN :
  Numai bine si multa sanatate pe viitor va doresc !

  Reply
 2. Constantin

  Acest primar in Sercaia,prin tot ce face pentru comunitatea lui,merita toata stima si respectul oamenilor.Ce bine ne era cu el in functia de PRIM MINISTRU!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.