Pentru că avem multe de spus!

.

Medeea, fetița care ia 15 medicamente pe zi, a primit un cadou nesperat de la un făgărășean inimos!


  • Medeea, fetița care ia 15 medicamente pe zi, a primit un cadou nesperat de la un făgărășean inimos!

Un făgărășean inimos i-a trimis fetiței de doar 1 an și 8 luni un brâu care să o ajute să elimine mucusul adunat în exces în plămâni. Donația a fost făcută în urma materialului scris de noi, în care explicam că Medeea, care suferă de fibroză chistică, ar avea nevoie de o vestă care să o ajute să respire mai bine și să îndepărteze mucusul de pe plămâni+un aparat de aerosol performant pentru aceeași problemă. Suma de care are nevoie pentru a putea respira mai usor este de 8000 dolari! Iar vesta se găsește doar în Statele Unite ale Americii.

La nici o lună de la publicarea materialului, făgărășeanul, care a dorit să rămână anonim, stabilit de mulți ani în Statele Unite, a cumpărat pentru fetiță un brâu care face exact același masaj pe care și o vestă îl face. După achiziționarea acestuia, a trimis pachetul în Făgăraș. Moment în care am intervenit noi și am sunat-o pe mămică să îi spunem vestea cea bună.

Când am aflat că cineva a cumpărat așa ceva pentru fetița mea, nici nu mi-a venit să cred. Pur și simplu am rămas fără cuvinte! Eu niciodată nu am primit cadouri, așa că nu mi-am putut imagina că, la doar câteva săptămâni de la publicarea cazului nostru, am și primit un asemenea cadou! Vreau să mulțumesc acestui OM, aceastui făgărășean care ne-a trimis brâul. Deja am început să îl folosim, ne este de un real folos. Este puțin cam mare acum pentru Medeea, așa că îl vom folosi pentru câd va mai crește. Are un termen de valabilitate, iar după un anumit număr de ore nu mai funcționează. Tocmai de aceea îl vom păstra pentru când va împlini 3-4 ani. Mulțumim, de asemenea, tuturor donatorilor, tuturor celor care s-au implicat. Până acum s-au strâns 7.200 de euro, iar vesta este 8.000 de dolari. Tocmai de aceea spun că nu mai este mult până la strângerea întregii sume. Vom folosi acum vesta pe care o vom cumpăra, iar în câțiva ani ne vom folosi de brâul cumpărat de acest făgărășean cu inimă mare. Mulțumim mult, i-ați făcut Medeei viața mult mai ușoară!“, a mărturisit mămica Medeei.

Reamintim cazul fetiței AICI (CLICK) și AICI (CLICK)

Mulțumim tuturor!

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.