Pentru că avem multe de spus!

.

Media naţională pentru metrul cub de apă+canal este de 7 lei. La Făgăraş tariful este 5,87 lei


În toate localităţile care sunt deservite de operatorul sibian de apă şi canalizare, printre care şi Făgăraşul, se practică un tarif unic. Este vorba de 5,87 lei/metrul cub de apă+canal. Defalcat, această sumă înseamnă 3,47 lei/metrul cub de apă şi 2,40 lei/metrul cub de canalizare.apa canal

Cu acest tarif (5,87 de lei în care intră şi TVA-ul), abonații Apă Canal Sibiu SA plătesc unul din cele mai mici preţuri din România, media națională fiind de aproximativ 7 lei.

,,Îi asigurăm pe toți beneficiarii serviciilor noastre, din întreaga arie de operare, că principiul solidarității și echității între toate tipurile de consumatori, indiferent de localitatea sau județul în care avem activitate, va fi respectat și că nivelul tarifelor va fi menținut la limitele rezonabile, care să permită un consum decent fiecărui abonat, dar și viabilitatea societății”, a declarat directorul general al Apă Canal Sibiu SA, Vasile Marier, cu ocazia reuniunii Comisiei Economice și de Statistică a Asociației Române a Apei de la Sibiu, organism ce reunește directorii economici și șefii departamentelor contabile și financiare ale operatorilor apă-canal din țară. La eveniment participă peste 50 de delegați ai companiilor de apă.

Făgăraşul este deservit de operatorul sibian de la data de 1 iunie 2009. La această oră, sucursala făgărăşeană a SC Apă Canal Sibiu SA asigură servicii pentru circa 40.000 de oameni (locuitori ai oraşului şi comunelor învecinate), administrând reţele de transport şi distribuţie în lungime totală de 109 kilometri şi de canalizare în lungime de 79 de kilometri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.