Menajeră ce lucra la o casă din comuna Hârseni, reținută de polițiștii făgărășeni. A furat, timp de un an, 20.000 de euro


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări într-un dosar penal, în care persoana cercetată a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore.

Astfel, la data de 6 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unei locuințe, din comuna Hârseni, județul Brașov, care semnala faptul că îi lipsește o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil.

Cercetările, pe care polițiștii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustrași în mai multe  rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de  către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro.

În baza probatoriul administrat până în acest moment, la data de 11 aprilie a.c., polițiștii au dispus preținerea persoanei bănuite, o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare preventive al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare.

Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.