Ministrul Economiei la Făgăraş: ,,Făgăraşul este o zonă superbă în care mi-aş dori să locuiesc”


Niculae Bădălău, Ministrul Economiei, s-a aflat în această după-amiază la Făgăraş. Vizita sa a început cu Fabrica de Pulberi, societate care face parte din industria de apărare a ţării, aflată în subordinea Romarm, care la rându-i funcţionează sub patronajul Ministerului Economiei.

Ministrul Nicula Bădălău în Sala Tronului din Cetatea Făgăraş

Ministrul Niculae Bădălău în Sala Tronului din Cetatea Făgăraş

De la Fabrica de Pulberi, Bădălău a fost condus la Cetate, acolo unde a avut loc o întâlnire cu mai mulţi membri PSD şi, ulterior, o conferinţă de presă.

Mai înainte de toate, Ministrul Economiei s-a declarat plăcut impresionat de Făgăraş şi de principala sa atracţie, Cetatea.

,,Sunt impresionat de întâlnirea de azi. Niciodată n-am avut o întâlnire atât de grandioasă! Mă bucur că mi-aţi dat ocazia să vizitez Cetatea Făgăraş! (…) Făgăraşul este o zonă superbă în care mi-aş dori să locuiesc. E o zonă atât de frumoasă, încât e greu de exprimat în cuvinte. Mi-a plăcut aici!”, a declarat acesta.

Ziarul ,,Salut Făgăraş” va reda într-un articol viitor concluziile vizitei de la Fabrica de Pulberi şi promisiunile oficialului.
One thought on “Ministrul Economiei la Făgăraş: ,,Făgăraşul este o zonă superbă în care mi-aş dori să locuiesc”

  1. constantin ionescu

    Si ce te opreste?Toata ziua mancati rahat,iar prostii va voteaza “vezi ba…asta vrea sa se mute in Fagaras,hai sa-l votam,poate ne da ceva ulei si zahar”…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.